Kanodiscounter.nl

Kanodiscounter is dé site voor aan- en verkoop van kano’s en kayaks.

Wij zijn wij?
In 2004 zijn wij gestart met het ontwikkelen en verkopen van boten die wij geheel in eigen beheer bouwde. De schuitfactory. In 2005 zijn wij doorgegroeid naar één van de grootste aanbieders van activiteiten in Amsterdam waar Damtours uit voort kwam alsmede Damcruise. Met een aantal eigen boten en fietsen hebben we 15 jaar lang duizenden bezoekers de mooiste plekken van Amsterdam laten zien waarbij het de bezoeker aan niks ontbreekt. Het gaat om beleven en top service geven waar je kan met een no nonsens mentaliteit ! we doen wat we beloven!

Jarenlange ervaring

Met een jarenlange achtergrond in het bouwen en ontwikkelen van vaartuigen weten wij als geen ander hoeveel plezier je kan hebben op het water. Waar je vrijheid je lief is en je met een kano op de meest leuke plaatsen kunt komen waar andere niet komen!
Het echte ontdekken doe je met een kano of kayak met vrienden, collega’s, familie.
Het kan ook optimaal een speurtocht worden als je met een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje totaal iets anders wilt doen dan wat er al aangeboden wordt!
Doe eens anders, doe eens gek en daag je collega’s uit zouden wij zeggen!

Wij (ont)zorgen

Plan maken voor een middag/ avond vullend programma, Dat is ontzorgen waar wij als Damtours Events sterk en inventief zijn! Wij maken het verschil samen met onze partners!
Laat weten wat je wilt in een e-mail en wij bespreken de mogelijkheden per omgaande!
Veel is mogelijk, als er maar een plan van aanpak is voor jullie daginvulling.

Reparaties aan Kano’s en Kayak’s

Zo repareren wij kayaks en kano’s in de praktijk, wil je advies bel dan gerust!

Laatste advertenties

Het kanoman.nl team

"Trump" & Ard Karsten

Dennis

Frank

Pepper

Marcel

nl_NLDutch