Huur een kano of kajak

Op zoek naar een sportieve en plezierige dag met vrienden, familie, gezin of collega’s? Overweegt u een kano of kajak aan te schaffen, maar wilt u eerst het plezier van het varen ervaren? Dan is het huren van een kano of kajak bij Kanodiscounter de perfecte oplossing voor u.

Huur een kano voor een hele dag of een dagdeel en ontdek de prachtige omgeving van Midwoud (gemeente Medemblik). Indien gewenst kunnen wij de kano of kajak ook naar de door u gekozen locatie transporteren.

Wij hebben een divers aanbod van kano’s en kajaks die zowel geschikt zijn voor ervaren als beginnende peddelaars. Gedurende het hele lente- en zomerseizoen kunt u bij ons terecht voor het huren van een kano in Midwoud of op een locatie naar keuze, door heel Nederland.

Wees er op tijd bij! Volgeboekt betekent gemiste kans!

Verhuur startpunt:

Midwoud
Tripkouw 28
Cafe De post aan de overkant steiger!
Parkeren op het parkeerterrein.

Medemblik
Emmapark
Startplaats: Rechterzijde als je het park aan waterzijde hebt.
Parkeren buiten het park

Amsterdam
Locatie: Centrum
Op afspraak

Kanoën op locatie

Wilt u liever op een specifieke locatie kanoën? Dat kan! Wij verzorgen het vervoer van de kano’s en kajaks naar de gewenste plek met behulp van een trailer, chauffeur en auto.
Transport, laden en lossen: eenmalig € 25,00,-
Deze service geldt binnen een straal van 10 km vanaf de stad Medemblik.
De minimale huurperiode bedraagt 2 uur.

Huur een kano of kajak

Vul onderstaand formulier in om je kano of kajak te reserveren.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Een kajak heeft min of meer een waterdichte bovenzijde en de (open) kano is, zoals de naam al zegt doorgaans helemaal open. Daarnaast is bij een kajak het zitje gemonteerd op de bodem van de boot en bij een kano zit men geknield op een verhoogt zitje.
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
nl_NLDutch