In en verkoop van betaalbare
kano’s & kayaks

[mbYTPlayer url=’https://www.youtube.com/watch?v=Tuu2IqI1uWc’ autoplay=’true’ mute=’true’ ratio=’auto’ isinline=’false’ gofullscreenonplay=’false’ showcontrols=’false’ realfullscreen=’true’ printurl=’true’ startat=’100′ stopat=’200′ loop=’true’ optimize_display=’true’ anchor=’center,bottom’ addraster=’false’ stopmovieonblur=’false’ remember_last_time=’false’ gaTrack=’false’ ]

In en verkoop kano’s & Kajaks

Kanodiscounter is dé site voor aan- en verkoop van kano’s en kayaks.

In beweging blijven

Tijd dat iedereen het water op kan en gaat!
Als de afgelopen periode ons iets heeft geleerd dan is het wel hoe belangrijk het is om in beweging te blijven.

Een kano of kayak is dan ook de beste manier om alleen of samen te bewegen terwijl je geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft, en dat allemaal op 1,5 meter afstand vandaag de dag. Effe geen regelzucht op het water! Zwemvest aan en de peddels gereed en vergeet je lekkernijen niet mee te nemen voor een pauze onderweg!

Over kanodiscounter.nl

In 2004 zijn wij gestart met het ontwikkelen en verkopen van boten die wij geheel in eigen beheer bouwde, “De schuitfactory”.

In 2005 zijn wij doorgegroeid naar één van de grootste aanbieders van activiteiten in Amsterdam waar Damtours uit voort kwam alsmede Damcruise. Met een aantal eigen boten en fietsen hebben we 15 jaar lang duizenden bezoekers de mooiste plekken van Amsterdam laten zien waarbij het de bezoeker aan niks ontbreekt. Het gaat om beleven en top service geven waar je kan met een no nonsens mentaliteit! We doen wat we beloven!

Lees meer

Jouw kano & kajak marktplaats

Tijd om te vernieuwen en jou kano/ kayak te koop te zetten online? Doe dat dan via ons kanaal van de kanodiscounter/ kanoman!
Bij uitstek jou lokale marktplaats waar vraag en aanbod samen komt!

Plaats jouw kano of kajak of Bekijk het volledige aanbod hier

Laatste advertenties

nl_NLDutch